Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

HLAVNÉ JEDLÁ

Chrumkavé slané grécke slnečnicové tyčinky
Grécke pečivo a celkovo stredomorská grécka kuchyňa je veľmi chutná. Na dovolenke sme sa inšpirovali a pozmenili sme jeden fantastický chrumkavý recept na jeho zdravšiu, no stále vynikajúcu variantu.
Dusená červená kapusta s tempehom - bez kačice
To najlepšie z tradičného chodu, ktorý sa jedáva s kačicou - výborná fialová dusená kapusta. Jedlo, ktoré je chutné, zdravé, veľmi lacné a vhodné na zimu.
Jednoduchá pohánková placka - rýchly a zdravý recept
Ďalší extra jednoduchý zdravý recept, ktorý vám doma môže nahradiť chlieb, ak ho práve nemáte, alebo vás dokáže zachrániť v situáciách, keď sa potrebujete najesť, ale nemáte čas dlho variť.
Pečená tekvica - top jesenná zelenina
Tekvica je skutočná pochúťka. Patrí k našej najobľúbenejšej jesennej zelenine. Niekedy si ju k jedlu dáme len ako prílohu, ale na jeseň často býva doma naším hlavným chodom, ku ktorému si dáme iba čerstvý šalát. Oplatí sa ochutnať!
Bazové palacinky
Všade rozvoniava baza, a tak sme si pripravili bazové palacinky. Samozrejme, celozrnné a vegánske. Vyskúšajte ich, ak baza vonia aj vám.
Špaldovo-kurkumové placky so špenátom a so zeleninou
Placky so špenátom, bez vajec a bez mlieka. Krásnu farbu majú vďaka zdravému protizápalovému koreniu kurkuma.
Kokosovo-tekvicové kari
Vynikajúca sladká kari omáčka s tekvicou a s tempehom v kokosovom mlieku.
Arabský hummus
Cícerová nátierka hummus je veľmi chutná, určite si ju obľúbite. Je plná bielkovín, avšak na rozdiel od živočíšnych potravín obsahuje veľa vlákniny a je bez cholesterolu.