Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

DEZERTY

Recept na vegánsky jahodový cheesecake Pánov Baklažánov
Jedli ste už tento jemný a svieži vegánsky cheesecake od Pánov Baklažánov? Dnes vám prezradíme náš recept. Mimochodom, viete o tom, že všetky potrebné ingrediencie naň nájdete v obchodíku u Baklažánov?
Nevarená ovsená kaša s chia semienkami – výživné raňajky
Chutné a zdravé raňajky, ktoré vám dodajú dostatok energie nielen v bežný deň, ale aj pred túrou či lyžovaním. Chia semienka sú veľmi zdravé a obsahujú aj dôležité omega-3 mastné kyseliny. Ak však chceme ich účinky v jedle zachovať, nemali by sme ich variť. Vyskúšajte teda s nami takúto zdravú nevarenú ovsenú kašu.
Čerstvé makové mlieko s trstinovou melasou à la biela káva
Recept, ktorý vám pripomenie "bielu kávu", ale v oveľa zdravšej verzii plnej vápnika a železa.
Najlepšie pohánkové čokoládové brownies
Konečne prezrádzame tento vynikajúci recept. Ak máte radi čokoládu, je možné, že tento brownie sa stane jedným z vašich najobľúbenejších koláčov. Chutí tak perfektne, že by ste ani nepovedali, že je bezlepkový, z pohánkovej múky a zdravých ingrediencií.
Bylinkové šťavy na doplnenie energie
Na jar a na jeseň je najlepšie obdobie na očistu zelenými šťavami, pretože nám hojne rastú takmer všetky zelené bylinky. Tieto ste ešte neskúšali odšťavovať?
Pšenová kaša s kokosovým mliekom a malinami
Poznáte pšeno? Je to bezlepková obilnina bohatá na minerály. Dá sa pripraviť na sladko aj na slano. Vyskúšajte s nami tieto výborné bezlepkové raňajky.
Zelené rukolovo-špenátové smoothie
Najlepšie jarné zelené smoothie pre mňa je toto smoothie z mladej domácej rukoly, špenátu a šalátu. Vyskúšajte. Dôležité však je, aby rukola bola domáca a mladá. 
Raw energy tyčinky na cesty
Perfektné jedlo na lyžovačku alebo túru, lebo vám v ruksaku ani vo vrecku nezaberie veľa miesta a je to energetická bomba. Jednoduchý recept a chutia skvele.
Žihľavová šťava - najlepší jarný a jesenný detox
Divoké zelené byliny sú to prvé, čo nám na jar po dlhej zime začne rásť. Ak chcete rýchlo načerpať energiu, vyskúšajte piť túto čerstvú šťavu pár dní po sebe. Jej účinkami budete skutočne veľmi prekvapení.
Chrumkavá lieskovcová granola
Máme pre vás recept na zdravú granolu, ktorá chutí ešte lepšie ako kupované müsli a je úplne prevoňaná pečenými lieskovcami.
Najlepšia ovsená kaša s ríbezľami, orechmi a datľami
Takéto raňajky vám určite budú chutiť. Je to ovsená kaša s domácimi ríbezľami a orechovo-datľovými „kopčekmi“.
Raw makové rezance z dvoch ingrediencií
Jeden z najjednoduchších receptov, aký existuje. Vyskúšajte nevarené makové slíže, svieže, čerstvé, ľahké, šťavnaté a sladké, ale pritom bez cukru, bez lepku a bez varenia!